Nyfiken på vår MBA-utbildning?
PUBLICERAD 25/1/2024
Lästid ca 2 min
Webinar

Nyfiken på vår MBA-utbildning?

Vill du ta nästa steg i din karriär och är extra nyfiken på en MBA-utbildning på Stockholms universitet? Det här webinariet riktar sig till dig som vill utvecklas som chef och ledare och ger dig svar på alla dina frågor kring vad utbildningen Executive MBA innebär.

Varför MBA-utbildning?

Under det inspelade webinariet får du veta mer om hur vår AMBA-ackrediterade utbildning fungerar, hur våra delkurser i bland annat affärsmannaskap, ledarskap och strategi hjälper dig att få mer självförtroende för att till exempel kunna ta styrelseuppdrag och känna dig mer bekväm i din yrkesroll. Vi berättar också mer om de vetenskapligt grundade verktyg och modeller du kommer få ta del av och hur de hjälpa dig i din vardag – och att upptäcka nya affärsmöjligheter.

En framtidsförsäkran

Ian Richardson, som är ansvarig för programmet menar att det i dagens läge inte går att enbart fokusera på förutsägbara marknader. Därför hjälper kursen dig som ledare att ifrågasätta traditionella sätt att arbeta. Vi arbetar mycket med paradoxen mellan effektivitet och förmåga att snabbt anpassa sig till nya förhållningssätt i en osäker omvärld och på en ständigt rörlig marknad. Webinariet är också ett första steg i att komma ur gamla hjulspår – så att du kan säkra ditt företag för framtiden.

Möt våra deltagare

Det bästa sättet för att få en bild av hur det är att gå en MBA-utbildning är att fråga någon som gjort det. Under webinariet får du träffa tidigare programdeltagare och höra mer om deras erfarenheter av en utbildning som för många blivit avgörande när det gäller att utveckla och utmana sig själv i sin roll och den organisationen de leder.

Se det inspelade webinaret

Nedan kan du se det inspelade webinaret som leds av Ian Richardson, chef för Executive Education på Företagsekonomiska institutionen, Stockholms Universitet. Du träffar också Tina Lindeberg – administrativt ansvarig för Executive MBA-programmet vid Stockholms Universitet.

Mer info om MBA programmet hittar du här »