Välkommen till HRnytt
PUBLICERAD 23/8/2019
Lästid ca 1 min

Välkommen till HRnytt

Här hittar du läsvärda artiklar och intervjuer om allt från ledarskaps- och personalfrågor till viktiga nyheter inom arbetsmiljö och hälsa – den självklara nyhetssajten för dig som jobbar med ledarskaps- och personalfrågor.

HR-funktionen har utvecklats från att vara en personaladministrativ del med låg ställning till att bli en nyckelresurs med stort inflytande inom alla delar av företagen.

Idag sitter HR-chefer ofta med i ledningsgruppen i svenska organisationer och HR-arbetet innefattar allt från rekrytering och personalutveckling till avtal, arbetsmiljö, hälsa och teknik.

För dig som jobbar med HR

Vi tycker att du som arbetar med företagets viktigaste tillgång förtjänar en webbplats som lyfter de utmaningar som du ställs inför i din yrkesroll och tar upp frågor som påverkar dig och ditt arbete.

Vill du nå 130 000 inom ledande befattningar?

Varje månad kommunicerar HRnytt med över 130 000 chefer och beslutsfattare i alla typer av HR-frågor. Du har chansen att göra det du också.

Genom att marknadsföra ditt företag i annonser, nyhetsbrev, nativeartiklar, redaktionell marknadsföring eller andra typer av samarbeten kan du nå ut till verkliga beslutsfattare inom allt från ekonomi och försäljning till HR, marknad och IT.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

För frågor gällande samarbeten och annonsering kontakta:

Stefan Fredrikson
stefan.fredrikson @ reaktion.se
Telefon: 0730-933822

För frågor gällande redaktionellt innehåll kontakta:

Annika Hegardt
Chefredaktör, HRnytt
annika.hegardt @ hrnytt.se
Telefon: 0760-84 20 24

Varmt välkommen till HRnytt!