Webinar – Att mäta nuläge & utveckla samarbete
PUBLICERAD 27/11/2023
Lästid ca 1 min

Webinar – Att mäta nuläge & utveckla samarbete

Under det här webinaret får du verktyg för att kartlägga och utveckla samarbete och ledarskap, baserat på kunskap om hjärnan. Välmående är vägen till prestation och under morgonen delar vi med oss av framgångsnycklar som hjälper dig till bättre samarbete – både med dig själv och andra.

Bland annat får du veta hur du kan:

  • Förstärka er emotionella intelligens
  • Identifiera styrkor i team och individ
  • Skapa ett stärkande 360-feedback projekt
  • Lyckas med självledarskap för hela organisationer

Se inspelat webinar

Se Christer Olsson, managementkonsult och uppskattad föreläsare – och Bodil Jonason som certifierar företag i emotionell intelligens. Tillsammans äger de Kandidata.


Det här är Kandidata

Kandidata hjälper dig och dina medarbetare skapa bättre samarbeten och ta klokare beslut. Delägare Christer Olsson har 30 år som managementkonsult och är coach till några av Nordens främsta ledare och organisationer. Han är en unik, uppskattad och fullbokad inspiratör och författare som berör på djupet. Bodil Jonason är också delägare i Kandidata och certifierar i emotionell intelligens och personlighet. Hon är diplomerad coach i neuroscience, NLP, Gallup och coachar dagligen ledare från hela världen genom att förvandla vetenskap till enkla modeller.

Här hittar du mer om Kandidata.