Så byggde EasyPark en lärande organisation globalt
PUBLICERAD 19/5/2024
Lästid ca 2 min

Så byggde EasyPark en lärande organisation globalt

Vi står inför en ständigt föränderlig arbetsmiljö där behovet av kontinuerligt lärande är avgörande för att trivas och blomstra. Ett företag som har tagit detta till hjärtat och framgångsrikt skapat en global lärandeorganisation är EasyPark Group.

Med visionen att göra städer mer levande och sin mission att förenkla parkering har Easypark strävat efter att vara ledande inom digital parkering. Genom en innovativ och skalbar plattform har de levererat bekväma och effektiva parkeringsupplevelser, och deras närvaro sträcker sig över 20 länder och mer än 4000 städer världen över.

Easyparks fokus på lärande och utveckling (L&D) har haft avgörande betydelse i framgångarna. Genom att skapa en dedikerad L&D-strategi har Easypark lyckats skalat upp sitt arbete inom detta område och byggt en organisation som främjar kontinuerlig inlärning och kunskapsutbyte. Arbetar du inom ledarskap, HR eller Learning & Development är det här webinariet för dig.

Tillsammans med Learnster kommer du guidas genom Easyparks inspirerande resa. Följ med bakom kulisserna och hör L&D teamets experter Johanna Karlsson (Learning & Development Partner) Klara Peic (Head of Talent & Learning) och Sonia Lee (Partner Success Manager) dela med sig av insikterna från arbetet med att bygga upp EasyParks globala lärandeorganisation.

Från de första stegen i organisationen till skapandet av ett dedikerat L&D-team och genomförandet av strategin, kommer du få en heltäckande översikt över hur Easypark har lyckats transformera företaget genom lärande och utveckling.

Webinariet leds av Marcus Almén på Learnster.

Webinaret kommer ge dig insikter kring:

  1. EasyParks strategi och hur de format teamet kring L&D
  2. Framgångsfaktorer för att bygga en global lärandeorganisation med ämnesexperter
  3. Hur de nyttjat digital teknik för att skala upp och automatisera lärandet

Missa inte chansen att ta del av denna inspirerande berättelse och samtidigt få värdefulla insikter och bästa praxis för att förbereda din egen organisation för framgång.

Anmäl dig idag för att säkra din plats på det kostnadsfria webinariet "Så byggde EasyPark en lärande organisation globalt" den 29 maj 2024, kl. 11.00-12.00. Låt oss tillsammans skapa en framtid där lärande är nyckeln till framgång!

Anmäl dig här »