Nya EU-direktivet: Förbered din organisation för lönetransparens
PUBLICERAD 14/5/2024
Lästid ca 2 min
Webinar

Nya EU-direktivet: Förbered din organisation för lönetransparens

Efter ett framgångsrikt fysiskt event breddar vi nu inbjudan till ett exklusivt webinar som fokuserar på EU:s nya direktiv om transparent lönesättning. I samarbete med Teamtailor och Sysarb erbjuder vi en möjlighet att få praktisk vägledning för att framgångsrikt anpassa din verksamhet till det nya direktivet.

Webinarets huvudpunkter:

  • Checklista: Vad krävs för att vara redo? En genomgång av de nödvändiga åtgärderna för att uppfylla de nya lagkraven.
  • Spaningar: Hur kommer EU-direktivet att påverka arbetsplatserna och kultur?
  • Praktiska tips: Råd från talarna om hur du effektivt implementerar dessa förändringar i din organisation.
  • Redovisningskrav: Vad ska rapporteras senast den 31 maj och hur du förbereder denna dokumentation.
  • Frågestund: Vi kommer avsätta mycket tid för frågor.

Se inspelat webinar

Ta tillfället i akt att få insikter och praktiska tips från branschexperter för att säkerställa att din organisation är väl förberedd för att möta framtidens krav på lönetransparens.

Möt våra talare

Lisa Skinner Källström: Lisa arbetar som HR-chef på Teamtailor och har under sina år i olika HR-roller alltid fått extra energi av samspelet mellan människor och verksamhet, och hur HR kan bidra på bästa sätt. Att arbeta smart som ett HR-team och spegla organisationen har varit en avgörande ingrediens för att bidra till snabb tillväxt i dynamiska globala miljöer. Lisa är också särskilt nyfiken på framtiden för HR-arbete och dess koppling till utvecklingen av teknologi AI för att förbättra HR-verktyg.

Timmy Lundin: Timmy är delägare och försäljningschef på Sysarb. Han har varit med på Sysarb sedan 2020 där de sedan 2020 dubblat verksamheten i antalet kunder, anställda och omsättning. En stor del av sina dagar spenderar han med att hjälpa kunder att navigera i EU direktivet och hur man kan nyttja mjukvara för att effektivisera och automatisera en stor del av direktivet.

Marie Wikander: Marie är COO på HR-tech bolaget Wndy som erbjuder HR on demand. Marie brinner för transparens i lönesättning och för att få företag att lyckas med löneprocessen. Marie har en bakgrund inom både HR och Compensation & Benefits och har föreläst och talat på flera event om transparent lönesättning och hur arbetsgivare kan uppnå en positiv effekt av lönesättningen.