Äntligen dags för julklappar?
PUBLICERAD 6/11/2023
Lästid ca 1 min

Äntligen dags för julklappar?

Vad ska de anställda få i julklapp? En blender, en weekendbag, ett par hörlurar eller en pläd – vem gillar vad? Många chefer önskar att det fanns en ”one gift fits all”. Och förvånande nog gör det också det! Delicard gåvokort är, trots över fyrtio år i olika tomtesäckar, fortfarande världens bästa julklapp till anställda och kunder.

En gissning är att årets julklappar är mer välkomna och viktiga än på länge. Att då på ett enkelt sätt kunna ge bort något som blir mitt i prick, i stället för något som slängs eller ställs undan i ett skåp, kan få julen att gnistra lite extra.

Över 200 val + bonusgåva!

Med Delicard har mottagaren över 200 olika produkter att välja bland. Och det finns verkligen allt; från sport, design, teknik och upplevelser till goda smaker, kloka val och välgörenhet. Och det stannar inte där. Om arbetsgivaren beställer gåvokortet under november, får den anställde också välja en av fyra bonusgåvor helt utan kostnad.

Och en saga i 3D-ljud!

I år skickar Delicard också med en julsaga i magiskt 3D-ljud med alla juliga Unlimitedkort. Den är cirka tre minuter lång och ska få mottagaren att skratta, tappa hakan och höja på ögonbrynen. Vi håller helt och hållet med. På med hörlurarna och lyssna på teaser här!


Julens smartaste deal ger alltså mottagaren:

  • Ett gåvokort med över 200 produkter att välja bland
  • En bonusgåva – till exempel kockkniv eller salladsbestick
  • En magisk saga i 3D-ljud

Var smart i år och låt din julklappssäck fyllas av gåvor dina anställda verkligen vill ha! Allt du behöver göra är att välja gåvokort och sen fixar Delicard resten. Bonusgåvor och ljudupplevelser följer med på köpet! Mer info hittar du här