Älska att göra business

Lästid : 1 min

Älska att göra business

Hon har stenkoll på hur man skalar upp en cirkulär affär och bygger varumärke. Arkivets grundare Caroline Hamrin testade på entreprenörskapet redan som 10-åring i mormor Sonjas second-hand butik och fick blodad tand.

Idag har Caroline knäckt koden för hur man lyckas med second hand och i år öppnade hon sin fjärde butik som blir kedjans flagship store i centrala Stockholm. Vi pratar om att både lyckas jobba cirkulärt och att skala upp affären. Jag får nycklar till hur man skapar ett eftertraktat butikskoncept och blir varse hur mycket vi båda älskar att göra business.

Citat ur avsnittet:

”Nu så kommer ju folk in och köper våra tygkassar för de vill visa att de handlar second hand” - Caroline Hamrin

”Hur skapar vi fomo på nätet, så som vi har lyckats skapa fomo i butikerna och på Instagram” - Caroline Hamrin

”Vi tar egentligen second hand ännu mer in i finrummet” - Caroline Hamrin

 

Lyssna på hemsidan

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om i huvudet på en entreprenör 

Varje vecka gästas Edit Künstlicher av driftiga, innovativa och kloka entreprenörer som frikostigt delar med sig av sina känslor och erfarenheter kring sitt bolagsbygge. Podcasten ska ge dig som går i tankarna att starta eget och dig som redan har ett eller flera bolag insikter, igenkänning och ett tips eller två. För man måste vara lite galen för att bli entreprenör! Edit har gett sig sjutton på att ta reda på vad som rör sig i huvudet på en entreprenör!