Rusning till höstens AI- och ChatGPT-utbildningar
PUBLICERAD 18/4/2024
Lästid ca 2 min

Rusning till höstens AI- och ChatGPT-utbildningar

I takt med den digitala transformationen växer behovet av att ständigt uppdatera sina kunskaper, särskilt inom området för AI - artificiell intelligens. Det som svarar på detta behov är en omfattande två-dagars grundutbildning i AI och ChatGPT-4o, där deltagarna inte bara lär sig hantera teknologin utan också utforska dess breda användningsområden.

Läs mer och boka AI och ChatGPT-4o grundutbildning »

Utveckling med AI höjer kompetens bland medarbetarna

Att utveckla och höja kompetensen i organisationen med AI och ChatGPT och det mest viktigaste just nu för många ledare. Idag investerar 91% av de ledande organisationerna i AI-aktiviteter. 97% av företagarna tror också att ChatGPT kommer att påverka deras affärsverksamhet positivt, enligt en Forbes-studie."Kursen gör att du kan bli en bättre version av dig själv. Du arbetar snabbare, gör mer och blir mer effektiv," förklarar kursledaren. Med introduktionen av ChatGPT-4o, och eventuellt version 5 om den hunnit lanseras, tar kursen deltagarna genom en resa från grundläggande installation och användning till avancerade funktioner som analys och kreativ problemlösning. Under kursen skapar man även en egen GPT.

Strålande recensioner för ny AI och ChatGPT-kurs

Kursen har redan mottagit strålande recensioner från tidigare deltagare. "Kursen överträffade mina förväntningar på alla sätt," säger Lena Hermansson från Svensk FöretagsFörmedling AB. "Mycket bra! Kursen var informativ och engagerande, och jag lärde mig mycket," tillägger Magnus Olsson från Nybro kommun.

Utbildningen är tillgänglig på plats med en kursledare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar. Antalet platser är dock begränsat för att garantera en interaktiv och personlig lärmiljö. En glad nyhet är att det också finns möjlighet att gå utbildningen digitalt. Intresset är dock stort och platserna fylls snabbt, vilket understryker vikten av att säkra sin plats i god tid.

Genom att delta i denna utbildning kan yrkesverksamma inom olika områden – från chefer och administratörer till strateger och marknadsförare – inte bara förbättra sin effektivitet utan även stärka sin konkurrenskraft på arbetsmarknaden. AI och ChatGPT erbjuder verktyg för innovation och effektivisering som är kritiska i dagens snabbrörliga affärsvärld.


Kurser 2024

20-21 aug: Online via Zoom
18-19 sep: Stockholm (fulbokad)
15-16 okt: Malmö (få platser kvar)
30-31 okt: Kalmar
12-13 nov: Göteborg
4-5 dec: Stockholm

Boka här»


Om FL-Net

FL-Net är ett företag som arbetar med AI-utbildningar, webhosting och digital marknadsföring. Fokus på AI-utbildningarna ligger på att verkligen kunna använda AI i sin vardag för att på så vis både utvecklas personligt, men även vara till största nytta i den organisation man verkar.