Frigör kraften ur feedback
PUBLICERAD 22/2/2024
Lästid ca 2 min
Webinar

Frigör kraften ur feedback

Vill du lära dig mer om hur du som ledare kan börja använda feedback skarpare som ett av dina viktigaste verktyg? Genom att lyfta din förmåga att både ge och ta emot och be om feedback kan lyfta samarbete och kommunikation till nya nivåer. Dessutom får du lära dig vad definitionen av feedback är – och inte är – liksom att ge feedback när det är svårt och annan praktisk inspiration som hjälper dig att lyckas på en gång.

Feedback på rätt sätt

Feedback är ett av de mest kraftfulla verktygen, men också ett av de mest felanvända. Även om många företag redan vet att feedback verkligen kan göra skillnad för alla som samverkar och samarbetar i organisationen, kan det vara svårt att veta hur man ska gå till väga. Men genom att lyfta din förmåga som ledare inspirerar du andra att använda feedback som verktyg i viktiga relationer. Du kommer snabbt att se resultat.

Se inspelat webinar

I detta webinar kan du förkovra dig i det viktiga ämnet feedback. Webinaret hålls av HRnytt tillsammans med Ledarskap&Projekthantering, där du får träffa en av Ledarskap&Projekthanterings lärare, Catharina Wöhlecke-Haglund. Catharina är även medförfattare till boken ”Feedback(r)Evolutionen”.

I webinaret kommer du bland annat få lära dig:

  • Att ge och ta emot feedback
  • Att förstå hur syfte och effekt hänger ihop
  • En egen formel för att lyfta kvaliteten
  • Hur din självbild stämmer överens om andras bild av dig
  • Hur du ber om feedback på bästa sätt

Det här är Ledarskap&Projekthantering

Vi är välkända för våra Projektledarutbildningar. Är du projektledare eller vill du utbilda dig eller någon i din organisation?

Vi håller kurserna i Malmö, Göteborg och Stockholm och Kalmar samt Ronneby. Några av de som anlitar oss är: Kustbevakningen, Kraftringen, Malmö Universitet, Sigma, NCC, Polismyndigheten, Kemikalieinspektionen, Nacka energi, Energimyndigheten, Eon, Försvarsmakten, Kustbevakningen, Skanska bara för att nämna några.

Några av våra kurser:

Projektledning:

Övriga utbildningar:

Övrigt:

Vi är inte störst men förmodligen bäst i Sverige på projektledarutbildning. Detta grundar vi på de över 1000 kursrecensioner som våra kursdeltagare skrivit på utbildning.se. 99,9% med namn och företagsnamn.