Sommarläsning - Missförstå mig fel

Lästid : 2 min

Sommarläsning - Missförstå mig fel

“Missförstå mig fel” är en lättläst, tankeväckande och humoristisk bok om hur vi blir bättre på att kommunicera med varandra. Passar för sommarens lata dagar i hängmattan.

Vad är det för skillnad på att höra och att lyssna? Kan du bli påverkad av någon du inte ens träffat? Kan kroppen tala?


“Det tar tid att ändra ett första intryck. Gör hellre rätt på en gång: Se, le, säg något snällt.”


Antoni Lacinai har i denna tankeväckande bok samlat 20 kommunikationsnycklar som gör att du lättare kommer överens med människor, skapar mer arbetsglädje och presterar bättre tillsammans. Den är till för dig som vill ha en bra arbetsplats med goda relationer till både kollegor, kunder och leverantörer. Några tips går till och med att använda hemma!

Missförstå mig fel har blivit nominerad till Årets HR-bok, Årets Marknadsföringsbok och Årets Projektledarbok.

Läsare har sagt:

Efter att ha arbetat med kommunikation hela mitt liv, inser jag tack vare denna bok att jag ständigt kan bli bättre. Antoni har fångat det viktiga om kommunikation på ett insiktsfullt och inspirerande sätt.

Jan Gunnarsson. Grundare av Värdskapet Sverige AB

En tankeväckande bok om vår tids allra viktigaste ämne: kommunikation. Läs den här om du vill få konkreta tips som gör skillnad i dina relationer och i ditt liv!

Anna Almberg, Expert på Internkommunikation 


Om Antoni Lacinai

Antoni Lacinai är en av Sveriges populäraste föreläsare med fokus på hur vi kommunicerar på arbetsplatsen. Han finns i skärningspunkten mellan ledarskap, kundbemötande och arbetsglädje. Antoni har skrivit 14 böcker och en stor mängd krönikor, bland annat här på HRnytt och i olika tidskrifter och på LinkedIn. Ta del av fler tips och tankar på lacinai.se