Stockholm Business Expo 21-22 februari 2024: Mötesplatsen för framtidens företagande
PUBLICERAD 9/10/2023
Lästid ca 2 min

Stockholm Business Expo 21-22 februari 2024: Mötesplatsen för framtidens företagande

Stockholm Business Expo, är det ultimata evenemanget för företagare och företagsledare från hela Sverige. Syftet är att främja tillväxt och utveckling inom små och medelstora företag genom att skapa en dynamisk mötesplats som kopplar samman utställare och besökare.

Under dessa två dagar kommer besökare dra nytta av kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå genom seminarier och föreläsningar som leds av framstående personer inom näringslivet.

Axplock av talare Gunilla von Platen, Entreprenör, Investerare och TV Show host, Anders Borg, fd Finansminister, Christina Nyman, Chefsekonom – Handelsbanken, Hans Skruvfors, VD – Foodora, Joachim Karlsson, VD - Almi Invest, Johanna von Sydow, Grundare & CEO - Equestrian Stockholm, Agnes Hammastrand, Partner/advokat – Delphi.

Mässan kommer att locka över 4000 besökare, ha mer än 120 utställare och erbjuda över 100 talare, vilket skapar en fantastisk möjlighet för att nätverka och knyta värdefulla kontakter inom branschen.

På mässgolvet kommer branschledande utställare att erbjuda ett brett utbud av produkter och tjänster som är avgörande för att driva och utveckla framgångsrika företag. Oavsett om det gäller att förbättra din webbplats, optimera din marknadsföring, lära dig det senaste inom HR och rekrytering eller stärka din företagssäkerhet, kommer du att hitta lösningarna här.

Kunskap och inspiration är nyckelkomponenter på Stockholm Business Expo. Seminarier och föreläsningar ger insikter i aktuella branschtrender och delar användbara tips och tricks för att lyckas i företagsvärlden. Att lära sig av de bästa är avgörande för att fatta välgrundade beslut och maximera företagets potential.

Mässan uppmuntrar även aktivt nätverkande genom olika forum, inklusive mingel, nätverksträffar och paneldiskussioner. Detta skapar möjligheter att interagera med andra företagare och entreprenörer, vilket kan leda till värdefulla samarbeten och öppna dörrar till nya affärsmöjligheter.

Stockholm Business Expo är dedikerad till att hjälpa företag att övervinna vanliga utmaningar och förbättra sin företagsstrategi. Evenemanget syftar till att ge klarhet och vägledning för att hjälpa företag att nå sina mål och främja handlingskraft.

Denna omfattande mötesplats främjar kunskapsutbyte, nätverkande och affärsutveckling för små och medelstora företag i Sverige. För dem som söker resurser, inspiration och möjligheter att förbättra sina företag, är Stockholm Business Expo en betydande möjlighet att göra just det.

Stockholm Business Expo arrangeras parallellt med Sales & Marketing och Möten & Event, så se till att delta i denna spännande möjlighet att främja din företagsframgång!

Kostnadsfria mässbiljetten ger tillgång till tre mässor under ett tak!