Bildextra från HR-dagen på Münchenbryggeriet
PUBLICERAD 29/11/2023
Lästid ca 2 min

Bildextra från HR-dagen på Münchenbryggeriet

Det var den 17 november som den populära beslutsfattarmässan gick av stapeln i Stockholm och bland utställarna fanns bland andra Smiling Faces, Pleo och häsloexperterna på Epassi. HRnytt var givetvis på plats med kameran i högsta hugg.

De anrika lokalerna på Södermalm var knökafulla med chefsfolk som diskuterade personalfrågor och ledarskap. Och redaktionens utsände rapporterar att såväl besökare som utställare tyckte att det blev bra snack.

Smiling Faces är proffs på personalpauser och berättade om hur de fixar finfina fikor på arbetsplatsen. Foto: Redaktionen.

Alla tjänar på hälsa

Säljaren David Wankowitcz från Epassi höll hov.

– Epassi har deltagit på flera HR-dagar historiskt och tycker alltid att det är ett fint tillfälle att få komma nära beslutsfattare inom HR-branschen och bidra till inspiration, säger Amanda Boix som är säljare på företaget.

Hennes kollega David Wankowicz stämmer in:

– Vi fick möjligheten att berätta om hur man på ett enkelt sätt kan göra för att bidra till ökat välmående bland medarbetarna, samtidigt som man bygger en företagskultur som andas friskvård och gemenskap. Arbetsgivare är oftast nyfikna på tips kring hur de kan spara tid, pengar och energi samtidigt som de kan få nöjda medarbetare, säger han.

Klart man ska ha det bra på jobbet, det är filosofi på Great Place To Work, som agerar på medarbetarfeedback. De hävdar att det ger bra pang för pengen. Foto: Redaktionen.

Slipp pappersgöra - betala enkelt

Företaget Pleo som har tagit fram smarta betallösningar för HR-avdelningar hade hittat till mässan. De gör det plättlätt att ersätta medarbetare för utlägg.

Pengarna på kontot samma dag. Hur svårt ska det vara? Foto: Redaktionen.

Gratis är gott

Mässan var kostnadsfri att besöka och det bjöds på mat och dryck. Så stämningen var på topp.

– Münchenbryggeriet är en trevlig plats. Tillräckligt stort för att deltagarna ska få ett utbud av olika alternativ men tillräckligt litet för att behålla det familjära, säger Amanda Boix på Epassi.

Qurant som är inriktade på proaktiv personalhälsa deltog på HR-dagen. Det gjorde även Ljung & Sjöberg som erbjuder arbetsgivare hjälp i kampen mot alkoholproblem och andra beroenden. Foto: Redaktionen.