Ta makten över det du kan påverka
Podcast

Lästid : 1 min

Ta makten över det du kan påverka

Mia Törnblom startade sitt första företag vid 19-års ålder. Sedan dess har hon startat en handfull verksamheter och jobbar idag med fokus på coaching och föreläsningar. Med sin unika superkraft att bygga relationer och att se möjligheter har hon utvecklat sina tjänster längst vägen.

Vi pratar om att fixa biffen utan högre utbildning, att gå mer på lust än taktik och att det ibland kan vara bättre att ta fel beslut än att inte ta något beslut alls. Jag får inblick i vilka Mias största lärdomar varit under entreprenörskapet och hur man tar makten över det man kan påverka.

Citat ur avsnittet:

”Jag har svart bälte i att be om hjälp” - Mia Törnblom

”Jag förstod att jag har haft ett starkt självförtroende, jag har vetat att jag kan bli vad jag vill men jag kände inte att jag dög som jag var” - Mia Törnblom

”Jag går mer på lust än taktik” - Mia Törnblom

Lyssna på hemsidan

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om I huvudet på en entreprenör

Varje vecka gästas Edit Künstlicher av driftiga, innovativa och kloka entreprenörer som frikostigt delar med sig av sina känslor och erfarenheter kring sitt bolagsbygge. Podcasten ska ge dig som går i tankarna att starta eget och dig som redan har ett eller flera bolag insikter, igenkänning och ett tips eller två. För man måste vara lite galen för att bli entreprenör! Edit har gett sig sjutton på att ta reda på vad som rör sig i huvudet på en entreprenör!