Att ta revansch och överbevisa tvivlare
Podcast

Lästid : 2 min

Att ta revansch och överbevisa tvivlare

Simon Sköld är MMA-fightern som dansat i Let´s Dance. Tiotusentals svenskar följer hans vardag i sociala kanaler och genom tjänsten Simon Says coachar han användare till ett hälsosammare liv.

Nu har Simon gett sig in i fintech och ska med bolaget Powrs skapa säkrare betalningslösningar. Vi pratar om att Simons inställning är att han alltid jobbar och alltid är ledig. Att han ofta möter fördomen att han skulle vara korkad och vikten av att kunna jobba var som helst. Vi får även veta om kändisskapet är en tillgång i entreprenörskapet och att livet som företagare innebär ett steg framåt och två steg bakåt – jämt.

Citat ur avsnittet:

”Orädd och anpassningsbar. Jag testar hellre, misslyckas och gör om och gör rätt än att bara stå bredvid och inte göra någonting” - Simon Sköld

”Jag är i grunden en elitidrottare som har applicerat dem kunskaperna på andra grejer” - Simon Sköld

”Jag hade troligtvis tjänat mer pengar om jag hade slutat med MMA för flera år sedan och bara jobbat, men jag älskar sporten. Jag älskar vart den har tagit mig, jag älskar vad den har gjort med mig, jag älskar vad jag har fått uppleva med den, alla resor, alla människor jag har mött, alla tränare, alla elever, alla träningskollegor – det har gjort mig till den jag är” - Simon Sköld

Lyssna på hemsidan

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast

 


Om podden I huvudet på en entreprenör

Varje vecka gästas Edit Künstlicher av driftiga, innovativa och kloka entreprenörer som frikostigt delar med sig av sina känslor och erfarenheter kring sitt bolagsbygge. Podcasten ska ge dig som går i tankarna att starta eget och dig som redan har ett eller flera bolag insikter, igenkänning och ett tips eller två. För man måste vara lite galen för att bli entreprenör! Edit har gett sig sjutton på att ta reda på vad som rör sig i huvudet på en entreprenör!