Sätt ditt företag i rörelse på Sveriges största företagsstafett – spring Convinistafetten!
PUBLICERAD 14/6/2024
Lästid ca 2 min

Sätt ditt företag i rörelse på Sveriges största företagsstafett – spring Convinistafetten!

Kickstarta hösten efter sommarsemestern tillsammans med ditt företag genom att springa Sveriges största företagsstafett den 21 eller 22 augusti. 5 x 5 kilometer löpning eller promenad, följt av picknick och AW väntar på er när Convinistafetten går av stapeln på Djurgården i Stockholm.

Jobbar du på ett företag, litet som stort, där gemenskap och glada, pigga samt friska medarbetare är viktigt? Förhoppningsvis är svaret ja! Efter en sommar med semester och rutiner ur spel kan det vara skönt att snabbt komma tillbaka på banan och svetsa samman teamet. Vad passar då inte bättre än att springa i gång ditt företag på Convinistafetten i augusti?

Convinistaffeten är ett motionslopp där vem som helst kan sätta ihop ett lag av kollegor, grannar, släktingar eller kompisar – alla konstellationer i laget är möjliga. I lag om fem personer springer eller promenerar samtliga 5 kilometer vardera. Efter loppet bjuds hela laget på picknick som med fördel avnjuts i gröngräset och självklart kaffe i världsklass från Convini.

Att springa stafett tillsammans är en lekfull och rolig teambuilding som stärker såväl gruppen som den enskilda individens hälsa. En ”win win” för samtliga involverade helt enkelt. För vem vill inte ha en frisk och välmående arbetsgrupp? Har du kommit såhär långt i texten bryr du dig förmodligen om just ditt företags hälsa.

Evenemanget äger rum på Norra Djurgården i Stockholm den 21 och 22 augusti och lockar årligen tusentals deltagare. Förra året hade företaget med flest anmälda lag hela 50 lag på startlinjen. Vilka som tar över den stafettpinnen i år återstår att se.

Vill ditt företag dessutom unna er extra lyx under kvällen finns det möjlighet att boka attraktiva tältpaket som sätter guldkant på kvällen tillsammans. Så vad väntar du på? Dra igång diskussionen i fikarummet, i en chattråd eller mejlslinga och sätt ihop era lag.

Läs mer om Convinistafetten och anmäl ditt lag här!