Framtidens arbetsplats – så ser den ut
PUBLICERAD 7/2/2022
Lästid ca 2 min
Se inspelat webinar

Framtidens arbetsplats – så ser den ut

Nu släpps äntligen restriktionerna och vi hoppas snart kunna hitta tillbaka till kontoret igen. Men mycket har förändrats i pandemins spår. Vilka utmaningar och möjligheter kan vi förvänta oss på den framtida arbetsmarknaden? Och vad innebär det för oss som jobbar med ledarskap och HR? Välkommen till ett webinar som tar dig ända in i framtiden.

Spelreglerna för den moderna arbetsplatsen är under ständig förändring – en förändring som har snabbats på under pandemins framfart. Begrepp som The war for talent har blivit extra aktuella och kompetensbrist är ett faktum i många organisationer. Vi måste snabbt kunna förhålla oss till nya förutsättningar och tillsammans med medarbetarna skapa en miljö som lockar talang – och får dem att stanna. Oavsett vari världen dom befinner sig.

Flera undersökningar visar att de anställda fortfarande vill kombinera distansarbete med att vara på kontoret tillsammans med kollegor. Hybrid, flexibel och platsoberoende – hur jobbar du och dina medarbetare om några år? Genom att ligga steget före kan du skapa en arbetsplats som är tryggad för framtidens utmaningar.


Inbjudan till webinar

Torsdagen den 10 februari kl. 16.00-17.00 bjuder Deel in till ett direktsänt event där du träffar intressanta gäster inom HR och techvärlden, bland annat: Fredrik Hjelm CEO på Voi, Anna Jägerhorn, Head of Career på Mercer och Alex Bouaziz, CEO på Deel.

Vi bjuder på ett fullspäckat schema med debatt och diskussion som ger dig större insikt om bland annat distansarbete, cross-border scale-ups och ”the war for talent”.

Webinariet är kostnadsfritt och sänds live från Stockholms startup-mecka Norrsken.

SE INSPELAT WEBINAR »


Deel – anställ personal på bara några minuter

Fintechbolaget Deel erbjuder payroll- och compliance lösningar som underlättar för företag att anställa vem som helst, var som helst i världen man befinner sig. Deel är rankat som ett av de snabbast växande bolagen i världen och har precis gett sig in på den svenska marknaden. Alex Bouaziz och Shuo Wang Deel grundade Deel 2019. Det blev snabbt en Unicorn och är idag värderat till 5.5 miljarder dollar.