Stanna hemma och gå på julfest!

Stanna hemma och gå på julfest!

Pandemin tvingar fram nytänk i hotellbranschen - Workation Group med Hufvudsta Gård och omskrivna Görvälns Slott är först ut med det digitala julbordet.

Efter ett år då många svenskar har arbetat hemifrån är behovet av att träffas innan 2020 går över till 2021 större än någonsin. Den ökande smittan i landet gör dock att det måste ske på ett annorlunda och kreativt sätt. Därför lanserar Hufvudsta Gård Mat & Möten det Digitala Julbordet – en kombination av det analoga och goda traditionsenliga julbordet och det digitala mötet som ger företag möjlighet att genomföra julbordet trots pandemi och restriktioner.

2020 har varit ett mycket annorlunda år och hemarbete, videomöten, Hemester och Staycation har blivit vanliga uttryck och en ny vardag för de flesta. Många av oss har fått ställa om och ställa in allt från resor och middagar till umgänge med familj, vänner och kollegor.

Det faktum att många har arbetat hemifrån i snart ett år gör att det känns extra viktigt att träffas innan jul. Julbordet eller julfesten är en uppskattad och efterlängtad tradition där företaget får tillfälle att tacka alla anställda för ett bra arbete och samtidigt ha kul tillsammans.

Men nu när smittan i Sverige ökar igen måste vi hitta nya kreativa lösningar för att kunna träffa varandra.

En längtan efter att ses under säkra former
- Det är många av oss som längtat efter att ses under säkra former för att göra ett avslut på ett underligt år. Vi människor är sociala varelser och behovet av att mötas är stort. Vi vill inte att företagen ska behöva avstå jultraditionen i år, därför erbjuder vi Hufvudsta Gårds digitala julbord vilket är ett perfekt sätt att kombinera god mat med digitalt umgänge, säger Maria Eklund, grundare av Hufvudsta Gård Mat & Möten.


Peppande och hoppingivande specialframtagna föreläsningar perfekta för julfesten, med några av Sveriges bästa talare som Frida Boisen


Det digitala julbordet innebär att företagen beställer hem en personlig julcatering innehållande vår fantastiska julmat, dryck, lite julpynt och annat som gör en julmiddag komplett. Det exklusiva paketet budas ut till alla anställda och sedan vid ett givet klockslag startar ett zoom-möte där alla medarbetare kan välja sin personliga och juliga bakgrund och julmusiken flödar från en spellista på Spotify. Chefen kan summera året och tacka alla samtidigt trots allt.

Julkonsert med bland annat Jakob och Lisa Stadell, Hanna Hedlund och Martin Stenmark
För att skapa en extra krydda till julfesten kan vi även erbjuda tilläggspaket som julquiz och teamövningar, julklappar till de anställda, extra julpynt vi kan skicka med hem och mycket annat. I samarbete med artister och talare kan vi även erbjuda direktsänd och personlig julkonsert med bland annat Jakob och Lisa Stadell, Hanna Hedlund och Martin Stenmark samt inspirerande, peppande och hoppingivande specialframtagna föreläsningar perfekta för julfesten, med några av Sveriges bästa talare som Frida Boisen, Tobias Karlsson, David Stiernholm, Annika R Malmberg och Christina Stielli, från TALARNAS, Sveriges första hållbara talarförmedling. Då går också en del av arvodet till att hjälpa barn till utbildning och framtid i en annan del av världen.

Nu kan du som VD leda julbordsupplevelsen
Om ni vill kan vi lösa så att såväl er VD som artister och talare sänder och leder julbordsupplevelsen från proffsig julstudio, där du som VD blir årets julvärd, eller om du vill kan vi självklart erbjuda några av Sveriges bästa programledare och konferencierer att hålla i ditt julfirande – varför inte med ett interaktiv juldans ledd av Let's Dance-Tobias, vi har lösningar på allt - så kan ditt företag erbjuda din personal ett riktigt fint och lustfullt firande och julbord. Det är vi övertygade kommer att uppskattas särskilt mycket i år.

Det digitala julbordet går även att göra som ett hybrid där några träffas och andra sitter hemma. Läs mer på digitaltjulbord.se.

(Artikeln är från Chef & Ledare Magasin)


Chef & Ledare Magasin
Ta del av chefer och ledares erfarenheter. Få deras tips och få en insyn i hur det verkligen går till bakom kulisserna. Genom att läsa fördjupade intervjuer tillsammans med spännande omvärldsbevakning får du en djupare inblick i framgångsrikt ledarskap.

För mer information och frågor om prenumeration kontakta redaktionen på redaktion(@)chef-ledare.com

Chef & Ledare är ett oberoende chef- och ledarmagasin med fokus på fördjupade intervjuer om framgångsrikt ledarskap.
Följ oss på Instagram @clmagasin