Välkommen till HRnytt
PUBLICERAD 2019-08-23

Välkommen till HRnytt

Här hittar du läsvärda artiklar om allt från ledarskaps- och personalfrågor till viktiga nyheter inom arbetsmiljö och hälsa – den självklara webbplatsen för dig som jobbar med ledarskaps- och personalfrågor.

HR-funktionen har utvecklats från att vara en personaladministrativ del med låg ställning till att bli en nyckelresurs med stort inflytande inom alla delar av företagen.

Idag sitter HR-chefer ofta med i ledningsgruppen i svenska organisationer och HR-arbetet innefattar allt från rekrytering och personalutveckling till avtal, arbetsmiljö, hälsa och teknik.

För dig som jobbar med HR
Vi tycker att du som arbetar med företagets viktigaste tillgång förtjänar en webbplats som lyfter de utmaningar som du ställs inför i din yrkesroll och tar upp frågor som påverkar dig och ditt arbete.

Vill du nå 60 000 HR-chefer?
Varje månad kommunicerar HRnytt med över 60 000 chefer och beslutsfattare i alla typer av HR-frågor. Du har chansen att göra det du också.

Genom att marknadsföra ditt företag i annonser, nyhetsbrev, redaktionell marknadsföring eller andra typer av samarbeten kan du nå ut till verkliga beslutsfattare inom allt från ekonomi och försäljning till HR, marknad och IT.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Jessica Peiper
jessica.peiper @ reaktion.se
Telefon: 0706-54 56 90

Varmt välkommen till HRnytt

Dela på Facebook : Välkommen till HRnytt
Dela på Twitter : Välkommen till HRnytt
Dela på Linkedin : Välkommen till HRnytt