5 knep som boostar dina kollegor
PUBLICERAD 2018-06-01

5 knep som boostar dina kollegor

Positiv energi kan göra under för ett arbetslag eller en arbetsplats. Här är knepen som höjer energin hos dina kollegor.

Som man sår får man skörda. Sprid positiv energi omkring dig så höjer du dina arbetskamrater och energinivån på arbetsplatsen.

Det kan tyckas självklart när man läser det, men i vardagsstressen är det många gånger lätt att glömma bort de där små sakerna som skapar trivsel och energi. Här är fem tips som boostar kollegorna och bidrar till att arbetsplatsen blir fylld av glädje och entusiasm:

1. Var entusiastisk
Om du är entusiastisk kommer det att smitta av sig till dina kollegor och inspirera att också vara entusiastiska.

2. Ladda upp innan jobbet
Bra energi kommer inte automatiskt. Genom att mentalt ställa in dig på att dagen ska bli bra ökar chanserna att den också blir det. Tipset är att ladda upp innan eller på väg till jobbet.

3. Uppmuntra andra
Alla framsteg och framgångar är värda att uppmärksammas. Notera och lyft fram allt positivt som dina kollegor gör så kommer stämningen på jobbet garanterat att höjas.

4. Bjud på dig själv
Det krävs sällan särskilt mycket för att höja stämningen på jobbet. Ett leende, ett skämt eller bara att göra något oväntat räcker ofta för att kollegorna ska dra på smilbanden.

5. Upp med kardan
En härlig high five eller en rungande applåd kan göra under för energin. Så släng upp kardan nästa gång en kollega gör något bra.


Dela på Facebook : 5 knep som boostar dina kollegor
Dela på Twitter : 5 knep som boostar dina kollegor
Dela på Linkedin : 5 knep som boostar dina kollegor