Fullt fokus på kompetensutveckling
PUBLICERAD 2015-10-02

Fullt fokus på kompetensutveckling

13 föreläsare, tolv seminarier och oändliga möjligheter i en fantastisk miljö. Kompetenstillväxtdagen är höstens mötesplats för dig som vill utvecklas.

Är du intresserad av utveckling, ledarskap och kommunikation? Boka i så fall av allt annat som du planerat att göra den 11 november. Då samlas nämligen 13 fantastiska föreläsare under samma tak för att dela med sig av sin enorma kunskap.

HRnytt har pratat med Anna Kreissl, vd på företaget Kompetenstillväxt, som arrangerar det smörgåsbord av utvecklingsmöjligheter inom ledarskap och kommunikation som fått namnet Kompetenstillväxtdagen .


Anna Kreissl, vd på Kompetenstillväxt.
Anna Kreissl, vd på Kompetenstillväxt.

Vad händer under Kompetenstillväxtdagen?
- Massor. Det är en fullspäckad dag i Fotografiskas härliga konferenslokaler med tolv interaktiva seminarier om allt från "Den lärande hjärnan" och "Modet att våga" till "Personligt ledarskap" och "Övertygande språkmönster". Seminarierna hålls två och två parallellt under hela dagen, säger Anna Kreissl och fortsätter:

- Mellan seminarierna finns tid för reflektion över vad man just lärt sig och möjlighet att prata med föreläsarna och övriga deltagare.

Varför ska man komma på Kompetenstillväxtdagen?
- Det blir en spännande dag där erfarenheter delas, kompetens fördjupas och kunskap fylls på. Man får möjlighet att lyssna på aktuella och utvecklande seminarier om ledarskap, kommunikation och utveckling. Det breda innehållet med valbara seminarier gör att man kan välja att gå på de som intresserar mest eller som passar verksamhetens utmaningar och kompetensbehov bäst.

Vem eller vilka är Kompetenstillväxtdagen till för?
- Seminarierna vänder sig till personer med personalansvar, men också till alla som arbetar med HR-frågor. De är också intressanta för alla som vill arbeta med sin egen personliga utveckling.

Vad hoppas du Kompetenstillväxtdagen ska leda till?
- Syftet med Kompetenstillväxtdagen är att alla som kommer ska få med sig kunskap, men också att få möjlighet att uppleva och lyssna på flera olika utbildare "live". Företag och organisationer som till exempel söker en utbildare inom kommunikation har här möjlighet att lyssna på sex olika på en och samma dag. Målsättningen är att Kompetenstillväxtdagen ska underlätta för företag att hitta rätt utbildare för sina behov och vilka är bättre på att avgöra det än de som arbetar i företaget?

Vad ser du själv fram emot allra mest?
- Allt. Att få lyssna på alla mycket kunniga föreläsare som är experter inom sina områden. Hela huset kommer att bubbla av människor som är intresserade av kompetensutveckling, nya kontakter kommer att skapas och nya tankar som kommer väckas under dagen. Det kommer bli fantastiskt.

Läs mer: Anmäl dig till Kompetenstillväxtdagen

Dela på Facebook : Fullt fokus på kompetensutveckling
Dela på Twitter : Fullt fokus på kompetensutveckling
Dela på Linkedin : Fullt fokus på kompetensutveckling