Från underdog till entreprenör
Podcast

Lästid : 2 min

Från underdog till entreprenör

Daniel Beijner är entreprenören bakom den banbrytande tatueringsstudion Salong Betong. Han har designat allt från Reebok-sneakers till porslin och har skapat handmålade tavlor åt superstjärnan Alicia Keys.

I podden pratar Edit och Daniel om resan från underdog till entreprenör. Att leva med psykisk ohälsa och Edits hatkärlek till tatueringar. De reder även ut varför det är fult att tjäna pengar och hur ekonomisk frihet kan bli en morot.

Citat ur avsnittet:

"Vi har gjort stora muralmålningar på Astrid Lindgrens värld. Vi har varit i New York och gett handmålade tavlor till Alicia Keys. Vi har designat sneakers och porslin. Vi har engagerat ungdomar i förorterna i fotboll. Allt som vi tror på har vi gjort utan att en enda gång definiera oss som tatuerare."    - Daniel Beijner

"Jag är livrädd för att misslyckas. Misslyckas jag så blir jag fattig. Blir jag fattig så kan jag inte ge min dotter det livet som jag har lovat mig själv att ge henne. Allt det där är en drivkraft baserat på rädsla."  - Daniel Beijner

Lyssna på Spotify

Lyssna på Apple podcast

Lyssna på Acast


Om podden i huvudet på en entreprenör

Varje vecka gästas Edit Künstlicher av driftiga, innovativa och kloka entreprenörer som frikostigt delar med sig av sina känslor och erfarenheter kring sitt bolagsbygge. Podcasten ska ge dig som går i tankarna att starta eget och dig som redan har ett eller flera bolag insikter, igenkänning och ett tips eller två. För man måste vara lite galen för att bli entreprenör! Edit har gett sig sjutton på att ta reda på vad som rör sig i huvudet på en entreprenör!