Boosta ditt varumärke!
PUBLICERAD 2020-11-26

Boosta ditt varumärke!

Har ditt företag en kommunikativ utmaning – som ni skulle vilja få hjälp av från några av branschens mest eftertraktade kommunikatörer? Här berättar vi hur.

Berghs studenter befinner sig i kommunikationens framkant. De har under sin studietid lärt sig att samarbeta över de olika disciplinerna, vilket ett kommunikationsarbete idag kräver. Varje vår får de nyttja sina färdigheter till nytänkande lösningar, och ditt företag kan bli deras uppdragsgivare. Här är 5 fördelar med att ta hjälp utav just Berghs studenter i ditt kommunikationsarbete.

1. Delta i en lärande process
Att delta i ett examensprojekt med Berghs är inte bara lärorikt för Berghs studenter, utan framförallt för er organisation. Till en början deltar ni i en kick-off med de andra uppdragsgivarna, där vi pratar om processen och bjuder på en trendspaning inom kommunikation. Under processens gång kommer ni att delta i arbetsmöten där ni får möjlighet att diskutera processen tillsammans med arbetsgruppen. På så sätt är ni en del i framtagandet av slutkonceptet, med många lärdomar på vägen. Ni som uppdragsgivare behöver endast avsätta ungefär 12 timmar för projektet – eller vara tight integrerade och lägga mer tid, men det är ert val.

2. Kan leda till nya medarbetare
Många tidigare uppdragsgivare har varit så nöjda att det lett till direktrekrytering av studenter ur arbetsgruppen! Det är alltså inte bara en bra möjlighet för ert varumärke att få en boost, utan också en möjlighet till att rekrytera några av branschens mest eftertraktade och nyutexaminerade kommunikatörer.

3. Tillgång till en arbetsgrupp med en stor bredd av kompetenser
I er arbetsgrupp kommer följande kompetenser ta sig an er kommunikativa utmaning: Strategisk kommunikatör, Art Director/Copywriter, PR-specialist, Growth Marketer, Digital Design & Strategi-specialist, designer och en produktionsledare. I en inhouse-arbetsgrupp eller en arbetsgrupp på en extern byrå ingår sällan alla dessa kompetenser och det kan vara lätt att glömma vissa perspektiv. Här bidrar alla till helheten!

4. Utifrån-perspektiv
Då studenterna handleds av erfaren kompetens från branschen, säkerställs slutresultatet. Utöver att studenterna arbetar över olika discipliner, så har de också olika bakgrund och dessutom ett perspektiv från en yngre generation som kommer vara avgörande för framtiden.

5. Ni får koncept som går att omsätta direkt
Berghs har gjort uppdrag med studenter för olika varumärken mer än 15 år. Både stora som små företag har fått bra resultat och uppmärksamhet med hjälp av koncept och kampanjer som Berghsstudenter kreerat fram. Där ibland hittar ni organisationer som Bröstcancerförbundet, Interflora, Folkuniversitetet, SJ, Norrenergi, Södertälje kommun, Stadium, Carnegie Fonder, Wise Professionals, Booli, Viaplay, Stockholms stad och Haypp.

Nyfiken på att veta mer? Läs mer här.

Av Berghs School of Communication

 

Dela på Facebook : Boosta ditt varumärke!
Dela på Twitter : Boosta ditt varumärke!
Dela på Linkedin : Boosta ditt varumärke!