Annonsera
Publicierad 2015-06-01

Annonsera

Vill du nå ut till över 60 000 verkliga beslutsfattare runt om i landet? Då är HRnytt rätt kanal för dig.

HR-funktionen har utvecklats från att vara en personaladministrativ del med låg ställning till att bli en nyckelresurs med stort inflytande inom alla delar av företagen.

I dag sitter HR-chefer med i ledningsgruppen i 90 procent av alla svenska organisationer, enligt en ny undersökning, och HR-arbetet innefattar allt från rekrytering och personalutveckling till avtal, arbetsmiljö, hälsa och teknik.

Trots att HR-arbetet omfattar nästan alla delar av företag och organisationers verksamhet är utbudet av mediekanaler som fokuserar på HR och riktar sig till dig som arbetar med HR-frågor litet. Det är något som HRnytt vill bidra till att förändra.

För dig som jobbar med HR

Vi tycker att du som arbetar med företagets viktigaste tillgång förtjänar en webbplats som lyfter de utmaningar som du ställs inför i din yrkesroll och tar upp frågor som påverkar dig och ditt arbete.

Genom att ge dig relevanta nyheter, intressanta intervjuer och viktiga reportage tillsammans med de bästa artiklarna från stor svenska och internationella HR-sajter är ambitionen att HRnytt ska bli den självklara platsen på nätet för dig som jobbar med personal- och HR-frågor.

Vill du nå 60 000 HR-chefer?

Varje månad kommunicerar HRnytt med över 60 000 chefer och beslutsfattare i alla typer av HR-frågor.

Du har chansen att göra det du också. Genom att marknadsföra ditt företag i annonser, nyhetsbrev, redaktionell marknadsföring eller andra typer av samarbeten kan du nå ut till verkliga beslutsfattare och chefer inom allt från ekonomi och försäljning till HR, marknad och it.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Jessica Peiper
jessica.peiper @ reaktion.se

Dela på Facebook : Annonsera
Dela på Twitter : Annonsera
Dela på Linkedin : Annonsera