Vad är det som gör att vi går igång på jobbet?
Publicierad 2016-11-01

Vad är det som gör att vi går igång på jobbet?

Med träffsäkra analyser av vår samtid och ögonöppnande insikter om mänskligt beteende lyckas boken Motivationskoden både underhålla och skaka om.

Vad är det som gör att vi går igång på jobbet - att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade?


Det frågar sig författaren Tommy Lundberg i boken "Motivationskoden", som klättrat högt på ledarskapsböckernas försäljningslistor den här sommaren. Boken är en inspirerande och tankeväckande resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan och författarens egna erfarenheter och tankar om ledarskap. Med träffsäkra analyser av vår samtid och ögonöppnande insikter om mänskligt beteende lyckas boken både underhålla och skaka om. Tommys budskap till chefer och ledare är att inte bara ta hänsyn till utan faktiskt utgå från de grundläggande mänskliga behov som ligger bakom vår inre motivation. Han serverar dock ingen enkel metod eller modell som direkt kan implementeras. Boken lever som den lär: ledarskap handlar inte om att ge svaren, utan om att leverera frågorna som inspirerar människor att tänka själva.

Nu har du chansen att lyssna till Tommys tankar. På Kompetensmässan ger han sin föreläsning "Motivationskoden - från Management till Humanagement" där han bland annat förklarar varför ledarskap handlar mer om kemi än om ekonomi, varför människor vill spela roll snarare än en roll, varför piskor och morötter inte fungerar och vilka tre saker som driver mänsklig motivation. Bland annat!

Läs mer om Kompetensmässan: kompetensmassan.se/hr

Dela på Facebook : Vad är det som gör att vi går igång på jobbet?
Dela på Twitter : Vad är det som gör att vi går igång på jobbet?
Dela på Linkedin : Vad är det som gör att vi går igång på jobbet?